ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ – 27-04-17 O Υφυπουργός Δημήτρης Μπαξεβανάκης στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων & ΕΠΑΛ Ελλάδας

27 04 17 MPAJEBANAKIS NEW

27-04-17 O Υφυπουργός Δημήτρης Μπαξεβανάκης στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων & ΕΠΑΛ Ελλάδας- Κύπρου

Στο κλειστό γυμναστήριο Αρχαίας Ολυμπίας μετέβη χθες Τρίτη 26/04/2017 ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης προκειμένου να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων Πετοσφαίρισης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας- Κύπρου. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Θύμιος Κοτζάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Βασίλης Δημητρέλος και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Νίκος Αγγελόπουλος.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός συνεχάρη το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας για την διοργάνωση των αγώνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας. Ο κ. Μπαξεβανάκης επισήμανε την ιδιαίτερη αξία που έχει η συμμετοχή των νέων σε αθλοπαιδίες και εξήρε τη συμβολή της συστηματικής άσκησης για την ισόρροπη καλλιέργεια πνεύματος και σώματος με απώτερο στόχο μια πιο ποιοτική ζωή.

Τέλος, συνεχάρη τις ομάδες κοριτσιών και αγοριών που κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση των αγώνων και ευχήθηκε τέτοιες δράσεις για τους νέους να συνεχιστούν στην κοιτίδα του αρχαίου και σύγχρονου πολιτισμού, την Αρχαία Ολυμπία. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top