ΕΙΔΗΣΕΙΣ

09-02-18 Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου στην Έκθεση «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί»

20180209 104402 550 400

09-02-18 Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου στην Έκθεση «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί» 

Την Έκθεση «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί», που λειτουργεί έως το Σάββατο απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα, επισκέφθηκε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Ο κ. Γαβρόγλου ξεναγήθηκε στην Έκθεση συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη, τον Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Θέμη Κοτσιφάκη και τον Διευθυντή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γιώργο Μουστάκα.

Κατά την περιήγηση του στα εννέα εκθεσιακά περίπτερα, που αντιστοιχούν στους τομείς που λειτουργούν στα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας, ο Υπουργός συνομίλησε με συντονιστές του κάθε τομέα, με εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ, μαθητές και μαθήτριες που είχαν επισκεφθεί με τα σχολεία τους την Έκθεση και με μαθητές των ΕΠΑΛ που συμμετέχουν στις δράσεις που υλοποιούνται στα εκθεσιακά περίπτερα.

Συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τη συμβολή τους και τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία να υλοποιήσουν την Έκθεση «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί», που στοχεύει στην προβολή των Επαγγελματικών Λυκείων και στην ανάδειξη των θεσμικών αλλαγών που έχουν γίνει για την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top