ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13-05-19 Συνέντευξη Υφ. Παιδείας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»

20635319

13-05-19 Συνέντευξη Υφ. Παιδείας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»

«Αυξάνεται η συσπείρωση, αλλά και η διάθεση του κόσμου και να κινητοποιηθεί και να πάρει στην πλάτη του την μάχη των επερχόμενων εκλογών», δήλωσε η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τον δημοσιογράφο Στάθη Σχινά.

Μεταφέροντας το κλίμα από την περιοδεία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Ιωάννινα, την Άρτα και την Πρέβεζα, η Υφυπουργός σημείωσε πως φάνηκε ότι «ο κόσμος είναι δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην προσπάθεια που κάνουμε για να δώσουμε την μάχη των επερχόμενων εκλογών. Ο κόσμος βγήκε μπροστά και έδειξε αυτή τη στήριξή του αδιαμεσολάβητα και με πάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι «όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα της χυδαιολογίας του κιτρινισμού δεν ακουμπάει τον κόσμο, διότι θέλει να συνεχίσουμε αυτά που είναι τόσο σημαντικά για τη ζωή του».

Ερωτηθείσα για τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, περί εφαρμογής της επταήμερης εργασίας, η κ. Τζούφη σχολίασε ότι «δυστυχώς, βλέπουμε ότι τη ΝΔ, στο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, επαναφέρει στην ατζέντα κοινωνικά ανάλγητα μέτρα που ζητούσε το ΔΝΤ πριν την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πριν την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια».

{youtube}v=7K9FO-G2w-Q{/youtube}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top