ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20-02-18 Συμμετοχή της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Ντόχα του Κατάρ

2o GEL PYLAIAS 550 400

20 02 18 2o GEL KAMATEROY KORITSIA

20-02-18 Συμμετοχή  της  Ελλάδας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Ντόχα του Κατάρ

Αναχωρεί αύριο Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 η Ελληνική αποστολή (αποτελούμενη από 37 άτομα) η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης που θα διεξαχθεί από 21 Φεβρουαρίου έως 1η Μαρτίου στην πόλη Ντόχα του Κατάρ.

Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι νικήτριες ομάδες των μαθητών και μαθητριών των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου σχολικού έτους 2017-2018 στο ομαδικό άθλημα της Χειροσφαίρισης, οι τελικοί των οποίων διοργανώθηκαν από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Β΄ Αθήνας στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Νέα Ιωνίας και στην αίθουσα «Κασσιμάτη» του Ο.Α.Κ.Α. Νικήτριες ομάδες αναδείχθηκαν στους μαθητές το 2ο ΓΕ.Λ. Πυλαίας Θεσσαλονίκης νικώντας την ομάδα του 2ου ΓΕ.Λ. Καματερού με σκορ26-23 και στις μαθήτριες την 1η θέση κατέλαβε το 2ο ΓΕ.Λ. Καματερού το οποίο επεκράτησε της ομάδας μαθητριών του 4ου ΓΕ.Λ. Σταυρούπολης  νικώντας με 28-25.

Επ’ ευκαιρία η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής συγχαίρει τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε., τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Ομάδες Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι, ανταποκρινόμενοι στις σχετικές εγκυκλίους της υπηρεσίας μας, ολοκλήρωσαν εντός στενών χρονικών ορίων με επιτυχία τους Πανελλήνιους Αγώνες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου  στο ομαδικό άθλημα της Χειροσφαίρισης. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top