ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21-12-16 Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη με τον Αν. Τομεάρχη Παιδείας Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδριανό Ιωάννη

fvtompax 550 400

 21-12-16 Συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη με τον Αν. Τομεάρχη Παιδείας Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδριανό Ιωάννη

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Μπαξεβανάκη Δημήτρη, με τον Ανδριανό Ιωάννη, Αναπληρωτή Τομεάρχη Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα αρμοδιότητας του Υφυπουργού με ιδιαίτερη αναφορά στις αλλαγές που πραγματοποιούνται με στόχο την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Σε αυτό το πλαίσιο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην έναρξη εφαρμογής του Μεταλυκειακού έτους – τάξης Μαθητείας των ΕΠΑΛ, όπως νομοθετήθηκε πρόσφατα.

Ο Υφυπουργός κ. Μπαξεβανάκης επισήμανε ότι βρίσκεται στη διάθεση όλων των κομμάτων για πλήρη ενημέρωση σε όλα τα θέματα τομέα ευθύνης του και ευχήθηκε την μεγαλύτερη δυνατόν συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων για την καλύτερη αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στο κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top